Näitä eilen kiireellä tein tarjottavaksi kahvin kanssa naatiskeltavaksi. :)
12 kpl
150 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
3 tl vanilliinisokeria
1 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
2½ dl raparperia
12 kpl valkosuklaapaloja
Vaahdota rasva ja sokeri. Vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet maidon kanssa vuorotellen. Sekoita lopuksi raparperinpalat joukkoon. Täytä muffinivuoka puoleenväliin massalla ja paina jokaiseen vuokaan valkosuklaanpala. Peitä kolot lopulla massalla. Paista 225 asteessa noin 15min.
Itse tein tällä kertaa muffinit isonisoiksi. Joten itse sain muffineita 6kpl. Valkosuklaan myös raastoin joukkoon. Kiireessä kun näitä väsäilin, niin ei ihmismieli ymmärtänyt säätää asteita pikkiriikkisen vähemmälle, joten keskeltä jäivät hitusen raa'ahkoiksi, kun taas pinta alkoi jo uhkaavasti tummua. 8)
Makua ei tämä kuitenkaan haitannut ja kaikki kuusi hävisivät parempiin suihin.
Ohje siis napattu kirjasta Pipareista pitsikakkuun.