Torimuijalta matkaan eksyi kaksi litraa kanttarelleja. Ja pitihän se päästä toinen litra heti tuhoamaan piirakkaan. :)
Pohja:
1 pkt valmista piirakkataikinaa
Täyte:
1 prk Crème Bonjour cuisine sipulisekoitus
200 g juustoraastetta
1 kananmuna
Päälle:
1 l kanttarelleja
1 sipuli
paprikaa
juustoraastetta
----
ruohosipulia
---
Sulata piirkkapohja pakkauksen ohjeen mukaan. Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle. (halk. 27cm)
Sekoita kulhossa cuisine, juustoraaste ja kananmuna. Levitä pohjan päälle.
Paista kanttarelleja paistinpannulla muutama hetki.
Kuulota silputtu sipuli ja paprika paistinpannulla.
Levitä kanttarellit, sipulit ja paprikat täytteen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Paista 200 asteessa, uunin alatasolla n. 30 min.
Lisää silputtu ruohosipuli jäähtyneen piirakan päälle.
Hyvää oli omasta ja muiden mielestä. :)