Pyydettiin tekemään kaksi pinetä kakkua huomiselle.

Tässä kakkusessa oli tumma sokerikakkupohja ja täytteenä mansikkamoussea. Päällä suklaakuorrute ja pursotukset flora vispillä.

Päälipursotukseen ripottelin vielä suklaanonparelleja, ennen kakkujen maailmalle lähtöä.

Tämän kakkusen kanssa kävi ihan ohrasesti täyttövaiheessa, reunakalvot petti alta ja siinä meinas olla katastrofin ainekset kasassa. Milläpä sitä olis siinä vaiheessa edes saanu korjattua, niin tökkäsin vaan kaakun jääkaappiin, painuin nukkumaan ja samalla toivoin parasta. Aamulla tutkailemaan tilannetta. Onneksi ei suuremmin ollut täytteet päässeet tursuilemaan, ei muuta kuin kakulle kamppeet niskaan ja vot.

 

Tässä kakkusessa oli vaalea sokerikakkupohja ja välissä appelsiinimoussea. Päällä kinuskikuorrute ja purotukset vispillä.

Tuli tehtyä samanlaiset pursotukset. Pojalle oli menossa ja koriste toiveita ei minkäänlaisia, tosin toivehan sekin, että ei missään nimessä saanut olla kukkia.

Tälläisen koristeen tyngän sain kumminkin aikaseksi.

Vähän jäi harmittamaan, kun aivot löi tyhjää kun ei keksinyt mitään muuta, mutta aina ei voi voittaa... Pari ideaa kyllä tupsahti kun kakut oli kannettu kynnyksen yli ulos. Siinä vaiheessa kyllä tuppas olemaan hiukka myöhäistä. PLÄÄH!

Toivottavasti kakut kumminkin maistuvat ja katoavat parempiin suihin. :)

Paljon onnea päivänsankarille!