Ajatuksissa oli tehdä ihan jotain muuta mitä lopputulos oli... :/ Meillä oli ja on vieläkin remontti päällä ja edellisenä iltana vielä vaihdettiin alakerrasta makuuhuone yläkertaan ja siivoukset siihen päälle. Joten kakun teolle ei valitettavasti jäänyt aikaa, jota ensimmäiseen vaihtoehtoon olisin tarvinnut paljon enemmän.

Pursottelin tämänkin kakun kun vieraita oli jo tupa täynnä... pannuun ottaa vieläkin kun todella oli ollut ajatuksena ihan toisenlainen kakku. En edes viitsinyt kunnon kuvia ottaa kun jurppi sen verran hyvin!

1319572438_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakkukuvan tilasin Ullanunelmasta, kukat ovat todella vanhaa jäämistöä ja pursotukset ovat taasenkin Flora vispiä jonka värjäsin vihreällä pastavärillä. Kourallinen nonparellejakin tuli viljeltyä mukaan. Täytteenä taisi olla jonkin sortin vadelmamoussea ja kun ihminen on hölömö, eikä tajua pistää muistiin ni tässä se nyt sit nähdään. (Entten tentten tota se tais olla.) :)

Täytyy ensi vuonna korjata vahinko ja varmistaa että EI ole varmasti mitään eikä kukaan häiriköimässä kun aletaan kakkua juhlia varten valmistamaan ja tekemään.