Tässä taitaa olla elämäni ensimmäinen itse tehty kääretorttu. Kääretortusta on kyllä kakkuja kasattu, mutta kääreeksi en ole koskaan väsänyt.

4 kananmunaa

1 ½ dl sokeria

1 dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

(sitruuna-aromia)

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munavaahtoon siivilän läpi. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa 6-8 min.

Kippaa valmis pohja sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota päälle jäänyt leivinpaperi, anna jäähtyä.

Tämä kääretorttu sai sisäänsä lemoncurdia, Flora vispiä maustettuna vaniljasokerilla, Tutti Frutti crushia ja tuoreita mansikoita. Päälle levitin Flora vispiä vaniljasokerilla. Koristelin tuoreilla mansikoilla ja Tutti Frutti crushilla.