Parempaa kuvaa ei valitettavsti ole tarjolla. Älysin ottaa kuvat vasta kun alkoivat todistusaineistot katoamaan parempiin suihin.

Cookie pops

350 g Domino Mansikkaa

100 g Sunnuntain vaniljaa

100 g  Pandan valkosuklaata

100g  Pandan maitosuklaata

Strösseliä koristeluun.

Sekoitetaan Sunnuntain vanilja ja murskatut keksit keskenään. Muotoillaan sopivan (pingispallon) kokoisia palloja ja laitetaan jääkaappiin jähmettymään.

Sulatetaan suklaa ja dipataan ensiksi puolet pallosta suklaaseen ja tökätään "tikkaritikut" palloon kiinni ja nostetaan jääkaappiin jähmettymään.

Kun suklaa on jähmettynyt, niin sulatetaan toinen satsi suklaata. Dippaillaan toinen puoli pallosta (se joka ei vielä ole suklaan peitossa) suklaassa ja nostetaan jääkaappiin jähmettymään.

Itse temperoin suklaan. JOS olisin ollut fiksu ja filmaattinen olisin ostanut Fazerin leivontasuklaata niin ei olisi tarvinut kikkailla mittarin kanssa kellon lähestyessä vuorokauden vaihtoa vahtien suklaan lämpötiloja. Tulipahan taasen treenailtua temperointia... jos ei muuta hyvää keksi. :)