Pitää päästää koneelta muutamia herkkuja päivän valoon ja ajattelin, että uusimmista herkuista on hyvä aloittaa.

Pääsiäisenä suklaatikkareita tein elämäni ensimmäistä kertaa ja ihania olivat. Täytteeksi muutamiin laitoin vaniljatuorejuustoa ja dominokeksimurskaa.


Näitä ehdottomasti lisää!


Sekä tuli tehtyä Kotiliedestä löytämäni Tropiikin valkosuklaamousse ohjeella täyettyjä suklaamunia.

 

Todella raikasta oli tuo mousse, olisi vaan pitänyt jaksaa vaahdottaa hieman jämäkämmäksi tuota suklaa-kermaseosta, tuppasi jäämään aika veteläksi kun sekaan lisäsi loput ainekset. Onneksi ei makuun vaikuttanut. :)  Itse tein kaksinkertaisena ja täyttelin isoihin muniin...

Tropiikin valkosuklaamousse 8 pientä annosta

8 suklaamunaa

Täyte:

2 dl kuohukermaa

75g valkosuklaata

1 passionhedelmä

1 prk (125g) lasten mangososetta

1. Kiehauta kuohukerma kattilassa ja nosta levyltä. Lisää paloiteltu valkosuklaa. Sekoita nuolijalla, kunnes suklaa on sulannut.

2. kaada seos jäähtymään kulhoon ja peitä kelmulla. Anna seoksen jäähtyä vähintään 4 tuntia tai yön yli viileässä.

3. Vatkaa valskosuklaakerma vaahdoksi. Kaavi passionhedelmän sisus siivilän läpi seokseen ja sekoita joukkoon mangosose. Sekoita kevyesti maut sekaisin.

4. Leikkaa suklaamunista pienellä terävällä veitsellä lakki varovasti viilaten pois. Täytä munat vaahdolla ja tarjoille.