Ensimmäinen versio banoffeesta meni aivan säpäleiksi, kun olin siirtämässä sitä kakkurasiaan. Onnekseni olin keittänyt kondenoitua maitoa pari purkkia kerrallaan, joten vahinko sinänsä ei ollut suuri ja saipa muu perhe makeaa mahansa täydeltä. Viisastuneena lisäsin voin määrää pohjassa jota ehkä olisi voinut laittaa kuitenkin hitusen vähemmän. MUTTA eipähän hajoillut 2. versio ja sain siirrettyä ehjänä laatikkoon.

Pohja:

300 g piparia

150 g voita vai oliskohan sittenkin ollut 125g?

Täyte:

1 prk kondensoitua maitoa

1 banaani

1 prk Vispiä

Päälle:

suklaakuoruttettuja banaaniviipaleita

suklaalehtiä, joita väsäilin ekaa kertaa muiden blogista näitä silloin tällöin bonganneena ja noh... harjoitus tekee mestarin.

kaakaojauhetta

nonparelleja