Alkoi banaanit olemaan sen verta kypsiä, että ei ihan pelkiltään houkuttanut syömään... muutamaa ohjetta netissä katselin ja pirkan sivuilta löytyi tälläinen ohje;

(20 viipaletta)

Ainekset: 
 

2-3 Banaania

2 rkl sitruunamehua

200g margariinia

3 dl sokeria

3 kananmunaa

4 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl kanelia

1 tl inkivääriä

 

 

 

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla. Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

 

Tää oli nannaa! :) Pitäis varmaan uhrata ja tuhlata kauppaan, jotta saisi uuden vuoan. Tarjolla kumminkin vaikka mihinkä lähtöön kuivakakkuvuokia. Saisi uutta näköä kakkusiin. Onneksi ei makuun vaikuta, vaikka on ihan tylsän tavallinen kakkuvuoka. :D