Pohjana oli 5 munan sokerikakkupohja.

5 kananmunan paino x 0,7 = sokerin ja jauhon tarvittava määrä grammoina. Jauhoista korvasin puolisen desiä perunajauhoilla. Leivinjauhetta taisin laittaa 3 maustemitallista.

Vaahdotin kanamunat ja sokerin.

Yhdistin vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauheen, jonka jälkeen sihtasin jauhot vähän kerrallaan muna-sokerivaahtoon varovasti sekoittaen. Omalla kohdalla käsi on paras sekoitin.

Uuniin alatasolla 175 astetta n.40 min.

Omassa uunissa riittää 30 minuuttia ja jossain vaiheessa saa aina laittaa leivinpaperin vuoan päälle, ettei kärähdä kakun pinta.

Täytteenä oli appelsiinimousse. 

3 valkuaista

3,75 dl Flora vispiä

150 g appelsiinituorejuustoa

sitruunan kuoriraastetta maun mukaan

4,5 rkl sitruunamehua

3 tl vaniljasokeria

3 kpl liivatetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota valkuaiset vaahdoksi.

Vispaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, sitruunan kuoriraaste ja vaniljasokeri.

Sulata liivatteet sitruunan mehuun.

Kaada ohuena nauhana kerma-tuorejuustoseokseen, koko ajan sekoittaen.

Viimeisenä lisää valkuaisvaahto varovasti sekaan.

Levitin ennen moussea kakkupohjien päälle lemoncurdia ja kostutukseen käytin Fun Lightin sitruuna-limettiä.

Flora vispiä käytin kakun päällä ja pursotus-satsin joukkoon lisäsin vaniljakreemijauhetta ja värjäsin vihreällä pastavärillä.

Kukat ovat sokerimassaa ja lehdet marsipaania.