Piti laittaa raparperijuustokakusta kirjoitusta, mutta minäpä hiirellä sohaisin ja klikkasin, niin hävisi kirjoitus sen siliän tien menolleen jonnekin. (Sen verran väsyneenä tässä koneella kiikun, että ei jaksa edes kauheasti suututtaa tuo asia.) Uudestaan en tähän väliin jaksa kumminkaan kirjoittaa kakkusesta, niin aiheeseen (raparperiin) liittyen tämän mehun ohjeen kirjoitan, kun on aikasta lailla yksinkertainen ja vähemmän aikaa vievä.

Ruutupaperille tälläisen ohjeen olen viime kesänä siis rustannut:

Tarvitaan:

2 l vettä

7 raparperiä

inkiväärin pala

1 kanelitanko

2 dl sokeria tai makeutusainetta

Keitetään/ kiehautetaan

Jäähdytetään

Heti juotavaa =)

Jossain välissä kyllä kannattaa siivilöidä mehu ja rapsut erilleen.

Ei paljoa vaadi älynlahjoja tämän mehun teko... ja hyvää on ku mikäkin. Slurps!

Säilyykin muutaman hetken jääkaapin viileässä pimennossa, että ei tarvitse heti olla kaikkea kulauttelemassa kurkusta alas.