Piti saada erääseen syntymäpäiväkakkuun koira-aiheisia koristeita, että ei muuta kuin tuumasta toimeen. Päässä pyöri aluksi vain ja ainoastaan tassunjälkiä ja luita.. olipas todella omaperäistä. :D

Jostain onneksi välähti että voishan sitä vaikka maalata jotain koira-aiheista kakkukuvaa, mutta se nyt vaan jokseenkin tuntui liian työläältä. Helpommalla mukamas pääsisi kun ottaisin ja tekisin koirafiguureja. Eikä se muuta auttanut kuin alkaa pyörittelemään marsipaania ja sokerimassaa...  Pari ihan mukavan näköistä (ainakin omasta mielestä;)) rapatassua sainkin kyhättyä.

(Ruskea koiruus on marsipaania ja musta sokerimassaa.)

Tosin nämä yläpuolella olevat eivät päässeet kakkua koristamaan, kun ajattelin tehdä uudet kakun saajan koiria enemmän muistuttavia.

Enkä minä älynyt edes kuvia ottaa, ennenkuin lähdin toimittamaan kakkua koristeineen eteenpäin. Onneksi sen verran älysin, että pyysin ottamaan ja lähettämään jonkinlaista kuvaa, ennen kuin on kakku parempiin suihin kadonnut ja koristeet ties missä.

Tälläiset koirat päätyivät koristamaan kakkua loppujen lopuksi. Pitihän sitä koirille mukaan tietenkin tehdä muutama pallo ja solmulelu. :)

Sai päivänsankari itse asetella koirat ja kukat kakun päälle ja pieni hoppukin kakun viemiselle tuli, niin totesin että pysyväthän paremmin ehjänä perille asti kun pakkasin ne erilleen.